Dobrodošli u Bistro Bačvica, vašu oazu ukusa i mirisa s roštilja! Naša strast prema roštilju seže duboko u tradiciju domaće kuhinje, gdje svaki komad mesa pečen na žaru nosi sa sobom priču autentičnog okusa i mirisa.

U našem bistrou, roštilj nije samo način pripreme hrane – to je umjetnost. Naši majstori roštilja s posebnom pažnjom biraju najkvalitetnije komade mesa, koji se potom pažljivo mariniraju i peku na drvenom ugljenu. Miris dima i prženog mesa koji se širi našim prostorom samo je uvod u pravo gastronomsko zadovoljstvo koje vas čeka.

Naš jelovnik obiluje raznovrsnim specijalitetima s roštilja, od sočnih ćevapa i punjenih pljeskavica do aromatičnih lungića i hrskavih pilećih krilaca. Svaki zalogaj pruža savršenu kombinaciju mekoće mesa, bogatog okusa i hrskavosti koja se topi u ustima.

Uz ugodnu atmosferu naše terase i srdačno osoblje koje uvijek stoji na raspolaganju, u Bistru Bačvica svaki obrok pretvara se u pravo gastronomsko iskustvo. Dođite i uživajte u najboljem što roštilj ima za ponuditi – dobrodošli u našu roštiljsku oazu!