Zamislite sebe kako sjedite u ugodnom ambijentu Bistra Bačvica, okruženi mirisima i okusima najfinije hrane s roštilja. Baš u tom trenutku, naša gurmanska plata za dvoje dolazi na stol, pružajući vam pravu festivalsku gozbu za nepce.

Naša Gurmanska plata za Bačvica, osmišljena je s ciljem da zadovolji i najprobirljivija nepca. Sa svakim zalogajem, otkrijte bogatstvo okusa i tekstura koje je stvoreno pažljivim odabirom najkvalitetnijih sastojaka i majstorskim roštiljem.

Krenimo redom kroz ovu slavnu platu. Prvo, tu je punjena vješalica – savršeno pečena, sočna i bogata okusima začina koji se stapaju u savršenstvu. Zatim, pljeskavica s sirom, koja se topi u ustima otkrivajući kremasti sir u svakom zalogaju.

Ali to nije sve! Naša plata također uključuje pet sočnih ćevapa, svaki od njih savršeno začinjen i pečen do savršenstva. A tu su i dva ukusna mesna uštipka, svaki s bogatim okusom mesa i začina koji će vas osvojiti već pri prvom zalogaju.

Ne zaboravimo našu piletinu – otkošteni batak-zabatak, mekan i sočan, savršeno pripremljen s posebnim umakom koji će vas ostaviti bez daha.

Sve ovo dolazi uz pržene lađice, pekarsi krumpir, šampinjone i kajmak kuglu, čineći ovu gurmansku platu za dvoje neodoljivim gastronomskim iskustvom.

Neka vaša sljedeća večera bude posebna uz našu Gurmansku platu za Bačvica. Dođite i doživite pravu gozbu okusa i mirisa u srcu našeg bistroa. Vaša nepca će vam biti zahvalna.