Bistro Bačvica grill oduvijek je bila mjesto susreta, jednako privlačna poslovnim ljudima, obiteljima s djecom i turistima željnima autohtonih okusa tradicionalne kuhinje, veselim i uvijek opuštenim gostima uz usluge našeg vrijednog osoblja.

U ponudi imamo leskovačke specijalitete s roštilja, gablec, a la carte upotpunjen sezonskom ponudom jela spremljenih od svježih sezonskih namirnica. Posebno za Vas u ponudi imamo Gurmansku platu koja će udovoljiti i najzahtjevnijem nepcu. Bistro ima 100 sjedećih mjesta u zatvorenom prostoru i 30 sjedećih mjesta na vanjskoj terasi, besplatan parking ispred bistroa te mogućnost rezervacije prostora za razne prigode i proslave. Stolove možete rezervirati na broj telefona 098 735 672. Svoj komentar možete ostavit na našim društvenim mrežama na facebooku i instagramu pod bistro bačvica grill.

Želimo vam ugodan boravak u našem bistrou, dobar tek i dođite nam opet!

U ulici Ježdovečka 112/C u Ježdovcu (Lučko), gdje se susreću mirisi tradicionalne kuhinje i veseli šum razgovora, stoji Bistro Bačvica Grill. Oduvijek je ovo bilo mjesto koje je jednako privlačno poslovnim ljudima, obiteljima s djecom i znatiželjnim turistima, željnima autentičnih okusa tradicionalne kuhinje i opuštajuće atmosfere.

Naše bistro izdvaja se po svojoj posebnoj ponudi, istovremeno pružajući izvanredne usluge našeg vrijednog osoblja. Naša karta jela obiluje specijalitetima s leskovaćkog roštilja, gablec opcijama i a la carte jelima, koja su uvijek nadopunjena sezonskom ponudom pripremljenom od svježih i pažljivo odabranih namirnica.

Jedan od naših najponosnijih aspekata je naš Leskovački roštilj, koji je postao sinonim za vrhunski okus i kvalitetu. Naši majstori roštilja svakodnevno pripremaju najsočnije komade mesa, aromatizirane tajnim receptima koji su preneseni generacijama. Ovdje se susreću tradicija i strast prema kulinarstvu, stvarajući jedinstveni okus koji ostaje urezan u sjećanjima naših gostiju.

No, ono što zaista krasi našu ponudu je naša Leskovačka gurmanska plata Bačvica. Ova raskošna gozba za nepce pruža izbor najfinijih specijaliteta s našeg roštilja, složenih na način koji oduzima dah. Gosti mogu uživati u pažljivo odabranoj kombinaciji mesa, umakama i prilozima, predstavljenoj na impresivnoj plati dužine jednog metra. Ova plata ne samo da zadovoljava najzahtjevnije gurmanske apetite, već i stvara doživljaj koji se pamti i dijeli s prijateljima i obitelji.

U Bistru Bačvica Grill, naša misija je jednostavna – spojiti ljude kroz doživljaj okusa i udobnosti. S ponosom pozivamo sve znatiželjnike da dođu i okuse našu autentičnu kuhinju, pridruže se veselom društvu naših gostiju i uživaju u trenucima koji ostaju urezani u sjećanju. Dobrodošli u Bistro Bačvica Grill, gdje su svaki zalogaj i osmijeh dobrodošli!