Bistro Bačvica, smješten u pitoresknom Lučkom, svojim posjetiteljima nudi nezaboravno iskustvo okusa i atmosfere. Ovo mjesto susreta oduvijek je bilo jednako privlačno poslovnim ljudima, obiteljima s djecom i turistima željnima autohtonih okusa tradicionalne kuhinje. S ponosom ističemo da smo postali omiljeni izbor veselih i uvijek opuštenih gostiju, koji uživaju u uslugama našeg vrijednog osoblja.

Naša ponuda je bogata i raznolika, te je prilagođena različitim ukusima i preferencijama naših posjetitelja. Specijalizirani smo za specijalitete s leskovaćkog roštilja, čije će bogate arome i teksture oduševiti i najprobirljivije nepce. Svježe pripremljeni specijaliteti s roštilja čine srž naše ponude, pružajući autentično iskustvo uživanja u vrhunskom mesu i začinima.

Za one koji traže brzi obrok ili lagani ručak, nudimo i raznovrsni gablec. Naša ponuda gableca obuhvaća ukusne i hranjive obroke koji će vas zasititi i dati vam energiju za ostatak dana. Uz svježe salate, sendviče, i druge lagane zalogaje, naš gablec je idealan izbor za sve koji žele brz, ali kvalitetan obrok.

Naravno, tu je i naša a la carte ponuda koja se redovito obnavlja kako bi se gostima pružilo najbolje što naša kuhinja može ponuditi. Naši kuhari marljivo rade na kreiranju novih jela i eksperimentiranju s sezonskim namirnicama kako bi osigurali da svako jelo ima svježinu i kvalitetu koju naši gosti zaslužuju.

Posebno bismo istaknuli našu Leskovaćku gurmansku platu Bačvica, koja predstavlja vrhunac naše ponude. Ova raskošna pladanj, puna raznolikih i bogatih okusa, stvorena je s ljubavlju i strašću prema kulinarstvu. Sastoji se od najfinijih sastojaka s roštilja, poput sočnih komada mesa, aromatičnih kobasica i raznovrsnih priloga koji savršeno upotpunjuju svaki zalogaj.

Naša dugogodišnja strast i ljubav prema kulinarstvu odražava se u svakom detalju naše ponude. Trudimo se osigurati da svaki gost koji posjeti Bistro Bačvica doživi ne samo gastronomsko iskustvo, već i osjećaj topline i gostoljubivosti koji ga čini vraćajući se iznova i iznova.

Dakle, ako tražite mjesto gdje možete uživati u vrhunskoj hrani, ugodnoj atmosferi i izvrsnoj usluzi, Bistro Bačvica je pravo mjesto za vas. Dođite i prepustite se čarima naše kuhinje, gdje svaki zalogaj priča priču o ljubavi prema hrani i tradiciji koja nas čini jedinstvenima. Vidimo se u Bistro Bačvici, gdje se svaki obrok pretvara u nezaboravno iskustvo!