Dobrodošli u Bistro Bačvica, mjesto gdje se susreću raznolikost okusa i elegancija a la carte kuhinje. Naš jelovnik obiluje pažljivo odabranim jelima pripremljenim od svježih sezonskih namirnica kako bi se osigurala neponovljiva gastronomska iskustva.

Započnite svoje kulinarsko putovanje s našim raznolikim predjelima poput toplo-hladne salate s pohanim sirom ili mazalicama na tostiranom kruhu. Zatim nastavite s nekim od naših osvježavajućih juha ili salata, koje oduševljavaju kombinacijom svježih sastojaka i bogatih aroma.

Glavni tečaj nudi široku paletu mogućnosti koje će zadovoljiti svačiji ukus. Od sočnih odrezaka s roštilja poput rumpsteaka sa žara do delikatnih piletinskih filea, naša a la carte ponuda jamči vrhunsko gastronomsko iskustvo. A za ljubitelje morskih plodova, tu su i ukusni fileti ribe pripremljeni na različite načine.

Uz našu uslugu i ugodnu atmosferu, svaki posjet Bistru Bačvica pretvara se u pravo gastronomsko putovanje. Dođite i istražite široku paletu okusa i kombinacija koje nudimo – čeka vas nezaboravno iskustvo u svakom zalogaju!