Dobrodošli u Bistro Bačvica, gdje svaki zalogaj postaje pravo putovanje kroz okuse i teksture! Naša Gurmanska Plata za Bačvica, osmišljena za dvoje istinskih gurmana, pruža vam nezaboravno iskustvo okusa koje će probuditi sva vaša čula.

Zamislite se u toplom, ugodnom ambijentu našeg bistroa, okruženi mirisom dima i savršeno pripremljenog mesa. Već sami taj doživljaj otvara apetit i obećava gastronomski užitak koji ćete dugo pamtiti.

Svaki sastojak naše Gurmanske Plate pažljivo je odabran kako bi pružio vrhunsku kvalitetu i nezaboravan okus. Naša punjena vješalica (225 g) očarava svojom sočnošću i bogatstvom okusa, dok se pljeskavica s sirom (200 g) ističe svojom mekoćom i intenzivnim aromama. Ne zaboravimo ni ćevape (150 g), simbol autentičnog roštilja, čiji se miris prožima bistroom i mami vas da ih odmah kušate.

Mesni uštipci (140 g) predstavljaju pravu poslasticu za ljubitelje mesa. Svaki ugriz u ove sočne, aromatične komade mesa otkriva slojeve bogatog okusa koji se savršeno nadopunjuju. Pileći otkošteni batak-zabatak (200 g) dodaje notu lakoće i osvježenja, svojom sočnošću obogaćujući svaki zalogaj.

No, naša plata nudi mnogo više od samog mesa. Uz nju dolaze i pržene lađice, pekarski krumpir, šampinjoni i kajmak kugla, stvarajući savršenu harmoniju okusa i tekstura. Svaka pržena lađica hrskava je izvana, a mekana iznutra, pružajući neodoljivu kombinaciju slatkastog i slanog. Pekarski krumpir, sa svojim hrskavim omotačem i mekanim unutrašnjim dijelom, savršen je pratitelj svakog komada mesa.

Šampinjoni, sa svojim punim, bogatim okusom, dodaju notu svježine i aroma koja se savršeno sljubljuje s ostalim sastojcima na tanjuru. Kajmak kugla, svojom kremastom teksturom i blagim okusom, savršeno zaokružuje svaki zalogaj, ostavljajući vas s osjećajem potpunog zadovoljstva.

Ova iskustva su ono što nas čini omiljenim odredištem ljubitelja roštilja. Svaki zalogaj je prilika za otkrivanje novih dimenzija okusa i uživanje u vrhunskim gastronomskim kreacijama. Zato dođite i uživajte u roštiljskoj raznolikosti koju nudi Bistro Bačvica, gdje svaki trenutak za stolom postaje pravo putovanje kroz okuse.